Façana de la Passió de la Sagrada Família

La Sagrada Família es podrà visitar de forma gratuïta els dies de la Festa Major de la Mercè 2018. Del 21 al 23 de setembre la basílica de Gaudí farà jornades de portes obertes perquè 30.000 persones puguin visitar-la sense pagar. Les portes obertes seran aquests tres dies que duren les festes a Barcelona en horari de tarda.

Com aconseguir una entrada gratuïta per visitar la Sagrada Família?

Només hi haurà 30.000 entrades gratuïtes per visitar la Sagrada Família. Per això, ja s’ha obert el sorteig per aconseguir-ne una. Com ho has de fer? A través d’aquesta pàgina, ja et pots inscriure (fins al 17 de setembre) per aconseguir una entrada. El sorteig es farà el mateix dia 17, quan es donaran a conèixer els noms dels guanyadors, que rebran quatre entrades. Rebran un correu electrònic amb aquestes entrades, que seran no nominals (entre el 17 i el 18 de setembre). Les entrades es podran cedir o regalar a altres persones, però l’organització de la Sagrada Família prohibeix la seva venda.

Els participants del sorteig hauran de triar entre dues franges horàries disponibles: de 15.30 a 18.15 h, o bé de 18.30 a 21.15 h. L’hora concreta d’accés es determinarà en el sorteig, tot i que sempre estarà dins de la franja seleccionada.

En aquest vídeo els arquitectes i tècnics que estan treballant en la Sagrada Família expliquen què s’ha fet i quin és el futur de la basílica.

Què es podrà visitar de la Sagrada Família?

Els afortunats amb les entrades gratuïtes podran conèixer de primera mà l’evolució de les obres de la Sagrada Família en els darrers mesos i descobrir com avançaran en el futur. Quina és la novetat d’aquest 2018? Els visitants podran descobrir en exclusiva com serà l’interior de la futura torre de Jesucrist, eix central de la Sagrada Família.

Els ciutadans afortunats també podran conèixer el procés de finalització del frontó de la façana de la Passió (amb la creu i els àngels) i donar un cop d’ull als primers esbossos del projecte dels terminals de les torres dels Evangelistes, fidels als escrits originals d’Antoni Gaudí.

Aquest és un petit tast dels canvis que ha fet aquest any la Sagrada Família i que podràs descobrir si tens sort d’aconseguir una de les 30.000 entrades.