Música independent, humor i modernitat es barregen entre els ingredients de ‘Pop ràpid’. Podreu mirar les dues temporades de la sèrie aquest estiu a betevé. A partir del 21 de juliol, de dilluns a divendres, a les 20.30 h a la televisió.

Dirigida i escrita per Marc Crehuet, ‘Pop ràpid’ gira al voltant de les històries del Fede (Francesc Ferrer) i l’Albert (Alain Hernández), els components de The Fredericks, un grup de pop ràpid que intenta obrir-se camí en el món de la música. Tots dos superen la trentena i estan tan interessats a triomfar dalt de l’escenari com a sentir-se integrats entre els més moderns de la ciutat.

L’acció de la sèrie té lloc en un únic espai. Un bar musical, l’Estraperlo, on desfilen els principals grups de l’escena musical catalana i una peculiar galeria de “moderns” atrapats en el món de la nit i les aparences, que busquen trobar el seu camí sota la perplexa i irònica mirada del Toni, el cambrer.

Cada capítol de la sèrie inclou dues actuacions musicals de coneguts grups de l’escena catalana i també formacions emergents i discjòqueis: The New Raemon, Fred i Son, Maria Coma, Me and the Bees, Miqui Puig, Sanjosex, Tiki Phantoms, La Banda Municipal del Polo Norte, Extraperlo, Meneo, Tokio Sex Destruction, Mazoni, Surfing Sirles, Le Pianc, Mujeres, The Excitements, Manos de Topo, The Suicide of Western Culture, Love of Lesbian, El Petit de Cal Eril, Mishima, Senderos, Astrud, Anímic, i Julio Bustamante + Fred i Son.

A més, al bar de la sèrie hi ha una zona d’exposicions i en cada capítol es poden veure obres (il·lustracions, quadres, fotos) d’artistes com Reskate (Colectivo Nube), El Hombre Sapo, Amaia Arravánzola i Gloria Vilches, entre d’altres.

Així, música, art i humor es barregen a ‘Pop ràpid’, una sèrie protagonitzada per Francesc Ferrer (Fede), Alain Hernández (Albert), Betsy Túnez (Gina), Anna Bertran (Laia), Xesc Cabot (Òscar), Sergi Torrecilla (Dani), Miki Esparbé (Toni), Laya Martí (Clàudia), i David Verdaguer (Enric).

Atenció! Els dies 23, 27, 28, 29 i 31 de juliol, no hi haurà emissió de la sèrie ‘Pop ràpid’ a causa de les retransmissions del festival Grec previstes a betevé.