Més de 50 espais associats obren les portes per compartir la seva feina amb el públic assistent durant sis hores, de 19 a 1 h.

Dins l’oferta de la Poblenou Open Night destaca el Windows Art Circuit. Es tracta d’una ruta en la qual 20 artistes ofereixen la seva obra relacionada amb la fotografia, la pintura, la tecnologia, la il·lustració, l’art urbà o les instal·lacions.

S‘obren portes de llocs molt diferents com escoles, estudis artístics, exposicions, sales de concerts, hotels o restaurants. Amb aquesta gamma tant àmplia el visitant podrà gaudir amb els cinc sentits de la riquesa cultural del Poblenou.

Una altra aposta destacada és el Makerspaces Circuit, una ruta pels diferents espais que aposten per un model de ciutat que produeixi i gestioni els seus recursos de manera local, tot i relacionar-se i obrir-se al món de manera global.

La gastronomia té un paper destacat en un esdeveniment que tenyeix d’art i color els carrers del barri amb les últimes creacions que han fet els diferents artistes combinant tecnologia i tradició.