El Poble Espanyol ofereix una programació especial durant les festes de Nadal amb activitats adreçades al públic familiar. Els carrers del recinte s’han ambientat d’acord amb les dates nadalenques. Per exemple, un bosc de tions ha centrat l’atenció dels més menuts. Els nens que encara no havien donat la carta als Reis d’Orient ho han pogut fer en persona, i Ses Majestats els han recordat que cal que es portin bé tant a casa com a l’escola.

A més a més, s’han organitzat tallers infantils i també per als adults, com un tast de vins o un ballada de swing que ha congregat experts i curiosos en aquest tipus de dansa. Els infants també han deixat els seus desitjos per l’any vinent en un simbòlic arbre de Nadal. Destaca la consciència social de molts d’ells a l’hora de desitjar més pau, la cura pel càncer i menys guerres.

Les activitats van començar el 22 de desembre i s’han allargat fins aquest dissabte, 29 de desembre, perquè el recinte es pugui preparar de cara a la festa de Cap d’Any, la 30a que programa el Poble Espanyol.