Una veu tant familiar com incansable. Als 90 anys, Charles Aznavour ha presentat al Liceu un concert antològic. Una compilació de les millors joies musicals de la seva carrera com a compositor i cantant, i representant arreu de la "chanson" francesa. El polifacètic també conegut Aznavoice, ha cantat temes en francès i espanyol, i té repertori per a tots els gustos. "Desde pequeña he escuchado sus canciones y me encantan. Para escuchar sus canciones, la edad no importa." "La lletra de les cançons d'Aznavour és una lletra que no té límit d'edat. Diu les coses d'una manera tan clara i tan senzilla que qualsevol pot entendre el missatge." El cantant d'origen armeni és compositor de peces com 'Sur ma vie' o 'La bohème'. Al llarg de la seva carrera ha cantat en cinc idiomes diferents, amb una veu i un estil que encara són les seves senyes d'identitat. Aznavour va cantar per primera vegada a Barcelona a la dècada dels 50 i feia quatre anys que no actuava a Catalunya. El del Liceu és l'únic recital que ofereix a Espanya. "Ell va dir que cantaria fins als 100 anys, però com que jo no m'ho vaig creure vaig dir: 'Ves-te'n a Barcelona'." "En veure que venia a Barcelona vam dir: 'Anem a veure'l'. Perquè em feia il·lusió tornar a recordar aquells anys de la meva joventut." Té més de 50 discos i 100 milions de còpies venudes. Amb 81 anys de carrera musical, Aznavour ha fet vibrar un cop més l'auditori.

Un Liceu ple de gom a gom va rebre anit un dels grans ambaixadors de la cançó francesa. Charles Aznavour ha retut un homenatge a la seva trajectòria musical, un més després d’haver complert els 90 anys i amb 81 de carrera musical.

En l’únic concert celebrat a l’estat, Aznavour s’ha mostrat bromista amb el públic, que li ha demanat que cantés les seves cançons més emblemàtiques, i ell ha atès gustosament la petició. L’auditori format per diverses generacions i vingut de diferents localitats catalanes i de fora, s’ha entusiasmat amb el recital del cantant d’origen armeni.

Aznavour ha cantat a Barcelona quatre anys després d’haver trepitjat el Festival de Cap Roig, de Calella de Palafrugell, i el Festival de Música i Dansa de Girona. Es va estrenar a la capital catalana a la dècada dels 50.

Ha estat compositor de temes per a cantants com Edith Piaf o Patachou, ha cantat en cinc idiomes diferents i ha compartit escenari amb artistes com Lisa Minnelli o Elton John. Actualment acumula més de 50 discos i més de 100.000 còpies venudes.