El dissenyador gràfic Jordi Pallí és un especialista en pessebres. En fa per encàrrec, a mida i inspirant-se en els escenaris més diversos. De fet, fa tres anys que s’encarrega de dissenyar el pessebre de la plaça de Sant Jaume. Però també en té que caben en un calaix. De fet, la majoria dels que exposa aquest cap de setmana al seu taller tenen tots la mateixa mida, perquè els construeix dins d’una calaixera de menjador. L’altra particularitat és que tenen mecanismes instal·lats per moure tant les figures com l’escena. O sigui, que les figuretes d’aquests pessebres són petits autòmats.

A la col·lecció de Pessebremoviment n’hi ha una desena, que recreen el naixement de Jesús en diferents indrets i èpoques. Per exemple, hi trobem un pessebre modernista, un d’ambientat a Petra o d’altres inspirats en els carrers de Venècia o en la Revolució Industrial. Aquest cap de setmana inaugura un nou pessebre japonès ambientat a Fujiyama.

El taller de Jordi Pallí, situat al número 39 de la rambla de Volart, restarà obert al públic aquest dissabte d’11 a 14 i de 17 a 21 h. Diumenge, només al matí.