pessebre sant jaume 2018

Aquesta informació és del 2018; si el que busques és tot el que et cal saber del pessebre de Barcelona 2019 a la plaça de Sant Jaume, ho trobaràs en aquest enllaç.

El pessebre de Barcelona sempre és un dels símbols nadalencs de la ciutat. Com és habitual, una nova interpretació del pessebre omple la plaça de Sant Jaume durant tot el Nadal de 2018, una cita que cada any genera curiositat per veure com serà.

pessebre Sant Jaume 2018

La representació d’enguany ha estat encarregada a l’escenògraf Sebastià Brosa, que sota el títol ‘Tots a taula’, gira entorn de les reunions i els àpats en família així com també vol recordar els bons desitjos nadalencs.

Una taula parada per 12 personatges, a Sant Jaume

Aquesta vegada la composició no està formada per figures tradicionals. La representació del 2018 es fa a través de 12 personatges ben coneguts del pessebre tradicional que es personifiquen en cadires al voltant d’una gran taula parada. Per exemple el nen Jesús se’l representa amb un pitet i els Reis, amb una capa. A la taula no hi ha plats amb menjar. L’artista ha preferit col·locar un plat amb un niu que incorpora un desig. En total hi ha 12 desitjos per a aquestes festes. La instal·lació es pot veure des d’aquest divendres i fins al 6 de gener.

Pessebre Plaça de Sant Jaume

Ja fa molts anys que s’instal·la el pessebre a la plaça de Sant Jaume i són moltes les representacions que s’han vist. L’any passat van destacar les figures elevades que permetien al públic visualitzar el pessebre des de qualsevol punt de la plaça. L’autor de l’obra va ser Jordi Darder, arquitecte de professió i aficionat als pessebres.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Més activitats del Nadal 2018 a Barcelona” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/cultura/nadal-2018-barcelona-activitats/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]