Passaven uns minuts de les 2 h de la matinada de l’1 de gener del 2023 i entre la multitud dins de la pista de ball hi havia la Pepita Bernat. Té 103 anys i va ser una de les estrelles de la nit de Cap d’Any a La Paloma, la sala de festes situada al Raval i que ha estat tancada des de fa 16 anys, però que la matinada de l’1 de gener va reobrir de forma puntual per donar la benvinguda al 2023. La Pepita no va voler perdre-se’n l’oportunitat.

“Estava desitjant que s’obrís per venir a renovar la meva joventut“, va explicar aquesta barcelonina centenària en declaracions a betevé. La Pepita explica que balla des dels 18 anys i que, ara per ara, res no li impedirà anar a La Paloma el dia de la inauguració com a bona “palomera” que és. Està previst que la sala de festes reobri de forma definitiva el febrer d’aquest mateix 2023, moment per al qual la Pepita s’ha mostrat plenament preparada.

Seguiré venint fins que em treguin a ballar“, assegura, amb un to còmic.

Centenars de “palomeros” per donar la benvinguda al 2023

La Pepita va voler moure l’esquelet a La Paloma per celebrar l’entrada del nou any, juntament amb desenes de persones que van escollir aquest local musical per donar la benvinguda al 2023. Molts d’aquests balladors són persones que, amb aquesta reobertura puntual, van recordar moments del passat, quan La Paloma era un local ple de vida abans que tanqués portes durant gairebé 16 anys, fins ara.