Programació infantil a la televisió

betevé ofereix pels més petits una pel·lícula infantil cada setmana a la TDT. Són pel·lícules de gran qualitat i que han participat i guanyat prestigiosos premis d’animació i cinema infantil.

Llistat complet de cinema infantil a betevé:

Dissabte 24 d’octubre, 14.25 h

Solan & Eri: missió a la lluna (81′) – A partir de 5 anys


50 anys després de la mítica arribada de l’home a la Lluna, el Solan i l’Eri s’embarquen en una aventura espacial, per fer-hi el segon pas. Amb l’ajuda del seu amic inventor i d’enginyoses eines, aconseguiran construir la seva nau i arribar a l’espai?

Una pel·lícula plena de detalls imaginatius i personatges entranyables amb un rerefons irònic sobre els esdeveniments polítics actuals.

Dissabte 31 d’octubre, 14.25 h

Phantom Boy (84′) – A partir de 8 anys


Un misteriós gàngster desfigurat fereix l’Alex, un inspector de policia que el segueix. Immobilitzat a l’hospital, Alex hi fa amistat amb Léo, un noi d’onze anys que té el poder de sortir del seu cos. Com un fantasma, invisible per tothom, alça el vol i passa a través dels murs.

Més programació infantil

Recorda també que pots veure tots els programes del Catakrac al nostre web i a la televisió les sèries ‘Rantaro‘ (de 8 h a 9 h, de dilluns a diumenge) i ‘LMN’s‘(de 9 h a 10 h els caps de setmana)

I si vols redescobrir els millors contes clàssics infantils, et recomanem la nostra sèrie Dibuixacontes!