Programació infantil a la televisió

betevé ofereix pels més petits una pel·lícula infantil cada setmana a la TDT. Són pel·lícules de gran qualitat i que han participat i guanyat prestigiosos premis d’animació i cinema infantil.

Llistat complet de cinema infantil a betevé:

Dissabte 1 d’agost, 16 h:

La revolta dels contes (58′) – A partir de 7 anys

Una adaptació del “best-seller” ‘Revolting rhymes’ del reconegut escriptor Roald Dahl que va estar nominada als premis Oscar l’any 2018. És una pel·lícula que recupera personatges i relats clàssics coneguts per a tothom per donar-los la volta i introduir-hi girs enginyosos, sorprenents i rabiosament actuals. L’adaptació al cinema respecta l’esperit transgressor de Roald Dahl i encara va més enllà, tot barrejant les històries entre si per fer-ne una de nova i trepidant. Una revisió moderna i políticament incorrecta dels clàssics de la literatura infantil. Una pel·lícula irreverent per a nens i nenes desperts i intel·ligents.

Dissabte 8 d’agost, 16 h:

Petits herois (58′) – A partir de 4 anys

Divertida i bonica selecció de curtmetratges plena de sorpreses, enginy i creativitat. Totes les històries tenen un punt en comú: els seus petits herois protagonistes intenten fer front de forma enginyosa als reptes vitals que se’ls presenten.

Dissabte 15 d’agost, 16 h:

Gordon i Paddy (58′) – A partir de 4 anys

El cap de policia del bosc Gordon està a punt de retirar-se i ha de trobar un nou assistent. La Paddy, una ratolineta intel·ligent amb un gran sentit de l’olfacte, sembla ser la candidata adequada. Junts han de resoldre l’últim cas de Gordon: el misteri de les glans desaparegudes de l’esquirol. Podria ser la guineu qui se les ha endutes?

Dissabte 22 d’agost, 16 h:

El Grúfal (58′) – A partir de 4 anys

Un ratolí passeja alegrement pel bosc. Té molta gana, així que decideix anar a buscar avellanes per atipar-se’n. Pel camí es troba amb una guineu, un mussol i una serp tan afamats com ell. Tots tres el volen convidar a dinar a casa seva, però el ratolí, que no es fia pas de les seves intencions, molt amablement declina les invitacions perquè ha quedat amb… el grúfal! Però què és un grúfal?

Descobreix l’encantador món del Grúfal i de la seva petita filla, la Grufaleta. Dues aventures plenes de tendresa i valors, basades en els “best-sellers” de l’escriptora Julia Donaldson, referent de la literatura infantil moderna.

Més programació infantil

Recorda també que pots veure tots els programes del Catakrac al nostre web i a la televisió les sèries ‘Rantaro‘ (de 8 h a 9 h, de dilluns a diumenge) i ‘LMN’s‘(de 9 h a 10 h els caps de setmana)

I si vols redescobrir els millors contes clàssics infantils, et recomanem la nostra sèrie Dibuixacontes!