El concert de més de dues hores i mitja de Pearl Jam ha deixat extasiats els seus seguidors, que aquest dimarts van omplir fins a l’últim racó el Palau Sant Jordi. Hi havia molt públic local, però també internacional, que va acabar les existències de marxandatge una hora abans de començar l’actuació. La mítica banda nord-americana de rock alternatiu va repassar tota la seva discografia. El concert va tenir moments per a tot: per al rock més contundent, estones més intimistes i d’altres amb un so més acústic. El primer tema, ‘Long road’ va ser el mateix amb què van començar l’últim concert a la ciutat, també al Palau Sant Jordi, fa justament 18 anys.

 

En un escenari despullat, només amb unes pantalles, el públic va embogir amb temes com ‘Corduroy’, i va escoltar com el cantant Eddie Vedder deia en castellà que feia 12 anys de l’última vegada (en referència al concert que van fer al Palau dels Esports de Badalona de l’any 2006), i que el partit de futbol en què Espanya havia perdut contra Rússia havia estat “una merda”.

Pearl Jam havia esgotat les entrades en només dues hores

Les entrades per a aquest concert de Pearl Jam estaven esgotades. De fet, es van posar a la venda el desembre passat i es van vendre totes en menys de dues hores. L’actuació forma part de l’European Tour 2018 de la banda que lidera Eddie Vedder i que només inclou dos concerts a l’estat, el de Barcelona i el de demà, 12 de juliol, al Mad Cool Festival de Madrid. Autors de 10 discos d’estudi, des de ‘Ten’ (1991) fins a ‘Lighining bolt’ (2013), Pearl Jam ha venut més de 60 milions de còpies a tot el món.