El thriller psicològic ‘Callback’ ha estat el gran triomfador del dinovè Festival de Màlaga de Cinema Espanyol. Aquest film del barceloní Carles Torres ha guanyat la Bisnaga d’Or a la millor pel·lícula. Martín Bacigalupo, l’actor protagonista, també s’ha endut la Bisnaga al millor actor i els mateixos Torras i Bacigalupo han guanyat el premi al millor guió.

D’altra banda, Isaki Lacuesta i Isa Campo s’han emportat la Bisnaga de Plata a la millor direcció per ‘La propera pell’, que també ha estat reconeguda amb la Bisnaga de Plata premi especial del jurat. Emma Suárez ha obtingut el premi a la millor actriu i Domi Parra al millor muntatge. El Festival de Màlaga també ha guardonat ‘Quatretondeta’ de Pol Rodríguez i Sílvia Pérez Cruz s’ha endut el premi a la millor música.

Pau Faus triomfa amb ‘Alcaldessa’

El barceloní Pau Faus ha guanyat la Bisnaga de Plata al millor director de documental per ‘Alcaldessa’ juntament amb Jorge Caballero per ‘Paciente’ en un premi atorgat “ex aequo”. El film de Faus mostra la vida d’Ada Colau durant un any, des dels inicis de la candidatura de Barcelona en Comú fins al dia en què va ser investida. El documental podrà veure’s al Festival Doc’s coincidint amb l’aniversari de la victòria de Colau a les eleccions municipals.