L'actriu catalana Anna Allen, coneguda pel seu paper a la sèrie "Cuéntame" va mentir sobre la seva carrera. Fa un any es va descobrir la farsa i tant les xarxes socials com els mitjans de comunicació en van anar plens. Ara, l'obra "Tots som Anna Allen" recorda la seva història. JOAN OLIVÉ, director "No és un 'biòpic' de l'Anna Allen, hem agafat, hem fet una caricatura d'aquest personatge i ens hem inventat com podria ser, el perquè ella es va inventar aquesta història, aquesta mentida i tota aquesta farsa de Hollywood i nosaltres n'hem fet una teoria." Tot i això, el públic pot reconèixer esdeveniments verídics com la mentida de l'actriu sobre la seva aparició a la sèrie The Big Bang Theory. L'encarregada de donar vida a Allen és Mònica Macfer. MÒNICA MACFER, actriu "El que no volia era criticar-la i jutjar-la, aleshores he intentat entendre-la des de la imaginació perquè no se l'ha conegut gaire personalment ni se sap perquè ho va fer, aleshores he intentat trobar-li una justificació." Es tracta d'una comèdia trepidant... que també és musical. Tot ha estat compost pels directors expressament per l'obra. SERGI CERVERA, actor "Honestament he de dir que jo no he cantat mai en directe en escena, la part musical em sembla molt 'xula' perquè era un petit somni personal fer aquest musical." 'Tots som Anna Allen' es podrà veure al Teatre Almeria fins al 24 d'abril.

L’Almeria Teatre acull una comèdia musical sobre el que pot arribar a fer algú per aconseguir el somni de ser actor. L’obra ‘Tots som Anna Allen’ es basa en la història real de l’actriu catalana que es va inventar haver actuat a Hollywood per aconseguir renom mediàtic.

Tot comença amb un dramaturg i director que vol crear una peça teatral, però tot es farà difícil a causa de la competitivitat entre dues actrius. Una és madura i experimentada, amb aires d’estrella, mentre que l’altra és una jove debutant amb moltes ganes de triomfar. Tot plegat intentarà fer una paròdia de la vida a Hollywood que es va inventar la catalana Anna Allen, i reflexionarà sobre els possibles motius d’aquesta mentida.

L’obra es converteix en un triangle de passions entre els personatges principals, una història a càrrec dels germans Pau i Joan Olivé, membres del grup musical Splac. Amb aquesta creació el duet fa el salt al teatre acompanyat de Monica Macfer, que interpreta a Anna Allen, Noelia Pérez, Ernest Fuster i Sergi Cervera, una de les cares conegudes a ‘Polònia’.