Prop d’un centenar de veïns visiten les instal·lacions del Parc Tecnològic, a Nou Barris, en el marc de la Festa Major del districte. L’organització pretén apropar i donar a conèixer aquests equipaments, que representen el major clúster d’enginyeria de la ciutat.

La Marie Curie i l’Albert Einstein han viatjat a la Barcelona actual per explicar als veïns de Nou Barris les instal·lacions i equipaments del Parc Tecnològic de la ciutat. En visites guiades d’uns vint minuts, els actors, caracteritzats de científics, han recorregut des de l’Espai Tech —un aparador de noves tecnologies— fins a les sales de treball de les empreses que formen part del centre empresarial.

Carme Sánchez, responsable de programes empresarials del parc, explica que la intenció és apropar i donar a conèixer la infraestructura, tant les empreses que hi formen part com les activitats que s’hi realitzen aprofitant que és la Festa Major de Nou Barris.

L’espai té 10.000 metres quadrats i representa el major clúster d’enginyeries de la ciutat de Barcelona. Està format per un centre d’empreses tecnològiques i un centre de promoció industrial.