Són només alguns del prop de 200 artistes que han estat o continuen fent expedicions arreu del món amb Pallassos sense Fronteres i que ahir van protagonitzar la gala. Allà on siguin busquen provocar el somriure del públic. TORTELL POLTRONA, president de Pallassos sense Fronteres "Hem fet 10.707 actuacions en 708 expedicions i hem arribat a més de 3 milions i mig de persones. I seguim." L'organització fundada per Tortell Poltrona busca donar suport emocional a la població de Síria, Iraq, Palestina o Etiòpia però també treballen a hospitals o centres penitenciaris de casa nostra. Els diners recaptats amb les entrades de la gala serviran per finançar nous projectes. Van ser dues hores amb una bona dosi d'humor amb breus números d'artistes com El Tricicle. Tampoc va faltar Pepe Viyuela que va recuperar un dels seus espectacles més aclamats. I la llista va ser llarga, Lluís Pinyot o les companyies Gog i Magog o MésTumàcat entre d'altres. La música va anar a càrrec de Quico Pi de la Serra. I els números de circ els va oferir la companyia Circ Los. Jango Edwards també va participar recordant les figures del músic Victor Ammann, que havia col·laborat amb Pallassos sense Fronteres i del seu amic i pallasso Monti.

A la gala hi van participar: Tortell Poltrona, Quico Pi de la Serra amb la seva banda (Joan Pau Cumellas i Amadeu Casas), El Tricicle, Pepe Viyuela, Pep Callau i Lluís Rodríguez dels Pepsicolen, Lluís Pinyot, les companyies Gog i Magog, Més Tumàcat, Circ Los i Mabsutim.

En 20 anys d’existència de Pallassos sense Fronteres ha fet riure 3.547.960 persones amb 10.707 espectacles en 707 expedicions a 98 països.