D’uns encants a la Fundació Antoni Tàpies. Aquest ha estat el viatge del voltant de 30.000 postals que formen l’exposició “Diumenge”. Oriol Vilanova les ha anat recopilant al llarg de més de 15 anys, dedicant-se cada diumenge al col·leccionisme. Ara, totes llueixen en una instal·lació artística.

Aquest diumenge s’ha estrenat l’exposició “Diumenge”  d’Oriol Vilanova, on més de 30. 000 postals han inundat la Fundació Antoni Tàpies. El títol evoca el ritual que Vilanova fa diumenge rere diumenge,  endinsant-se als encants per trobar postals de tot al món. Amb aquesta exposició pretén fer un homenatge a tots els col·leccionistes.

El mosaic de postals cobreix la planta principal i la primera planta de l’edifici modernista i ha esdevingut la segona pell de l’immoble, amb diferents tons cromàtics que creen una gran obra d’art. Fins que no t’acostes a les parets no entens la dimensió de l’obra amb la gran quantitat de postals.

Per tal d’aconseguir l’efecte desitjat, durant una setmana una vintena d’alumnes de l‘escola la Massana han ajudat Vilanova a col·locar totes les postals amb pressió i rigor.