Amb l’aforament reduït a 400 espectadors, s’ha celebrat a la plaça del Gòtic el tradicional concert de nadales de l’Orfeó Català. També el cor ha estat reduït: només 56 cantaires dels 70 que havien de participar-hi. I és que també a l’Orfeó hi ha baixes per contagi o relació estreta amb persones que han donat positiu.

Sota la batuta de Pablo Larraz, director principal del cor, l’Orfeó ha interpretat nadales tradicionals com ‘Joia en el món’, ‘Fum, fum, fum’ o ‘El rústec villancet’. Per tercer any el cor ha estat acompanyat per un pianista: Pau Casan. “El piano ens permet tenir més varietat. A més de nadales tradicionals, incorporem peces que hem cantat per Sant Esteve“, explica el director del cor.

Entre les peces que han sonat amb piano, ‘Ave virgo sanctissima’, de Josep Oller i Borrell, o un fragment de ‘Magnificat’, de Marc Timón, estrenat a l’encesa de la torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família el 8 de desembre. “És una peça que ens estimem molt i que ja hem cantat tres vegades”, comenta Pablo Larraz.