Aquest cap de setmana se celebrarà la vuitena edició del 48h Open House BCN, festival d’arquitectura que durant un cap de setmana obre les portes a molts tipus d’edificis per mostrar-los a la ciutadania totalment de franc. Entre els més de 200 espais que es podran visitar hi ha els estudis de betevé. És una oportunitat única per veure des de dins com funciona la televisió, la ràdio i el web.

L’edifici de betevé és un espai que, si bé no és singular per l’arquitectura, sí que ho és per tot el que s’hi fa a dins. No sempre és possible veure la “cuina” on es preparen tots els continguts que després es distribueixen a través dels diferents suports: televisió, ràdio,  web i xarxes socials. Els qui visitin les instal·lacions de betevé podran veure les sales d’edició i postproducció, de sonorització, platós, maquillatge, estudis de ràdio, cabines d’edició, càmeres, micròfons i mòbils. En definitiva, tot el necessari per crear continguts de qualitat orientats al servei públic. L’horari de visita serà dissabte i diumenge d’11 a 14 h i de 16 a 19 h.

El festival d’arquitectura 48 h Open House BCN permetrà visitar edificis no només de Barcelona sinó de Vilassar de Mar i de quatre ciutats metropolitanes: Santa Coloma de Gramenet, Sant Joan Despí, Badalona i, com a novetat, l’Hospitalet de Llobregat, que és la ciutat convidada del 2017.