‘Oh my goig’, presentat per Noemí Elvira, estrena segona temporada per informar, sensibilitzar i responsabilitzar tots els adolescents sobre la sexualitat. A partir de les 23 h, el programa documental ‘Follo ergo sum’ obre el debat sobre dissidència sexual i pensament que dinamita el discurs hegemònic entorn de la sexualitat.

Oh my goig és un format educatiu que parteix de la premissa que l’educació sexual no només és parlar de reproducció i prevenció, sinó també de plaer, d’emocions, de drets i llibertats. La presentadora, Noemí Elvira, és psicòloga especialitzada en drets i salut sexual, i treballa al Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat (CJAS).
‘Oh my goig’, produït per Camille Zonca, té el suport del Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat (CJAS- APFCiB).

On es podrà veure ‘Oh my goig’
– Cada dilluns a les 22.20 h a TDT, Movistar+, Vodafone One i en “streming” a beteve.cat
– En qualsevol moment als perfils socials del programa a Facebook, Twitter i Instagram, al canal de YouTube de betevé, i al servei a la carta de beteve.cat.

Quan acabi ‘Oh my goig’ començarà ‘Follo ergo sum‘, un programa documental sorgit del projecte “Tube d’assaig” de betevé. Dirigit per Sofia E. Santonja i Marina Freixa Roca i amb la col·laboració de Metromuster, ‘Follo ergo sum’ és una escletxa en el discurs normatiu sobre la sexualitat que dona veu a altres veritats sobre el plaer.

On es podrà veure ‘Follo ergo sum’
– Cada dilluns d’abril a les 23 h a TDT, Movistar+, Vodafone One i en “streaming” a beteve.cat
– En qualsevol moment als perfils socials de @folloergosum a Facebook i Twitter, i al servei a la carta de beteve.cat.