Cinemes Girona abonaments 2022

Els Cinemes Girona de Barcelona han buscat un reclam per tal que els ciutadans tornin a omplir les sales de cinema després de la pandèmia. Durant el mes de juliol, posa a la venda el seu abonament anual a un preu especial de 65 €. El preu habitual és de 190 €, per tant, suposa una rebaixa de més del 65 %. L’abonament, que es pot comprar a la taquilla de la sala, al carrer de Girona, 175, o a través del web del TRESC, permet l’accés a més d’un centenar d’estrenes. Les pel·lícules, a més a més, es podran veure tantes vegades com es vulgui.

David Verdaguer, protagonista de la campanya

Per animar els usuaris a adquirir els abonaments, la sala de cinema barcelonina ha tret una campanya protagonitzada per l’actor David Verdaguer. Són tres curtmetratges, dirigits per Rubén Seca, que ja es poden veure a través de les xarxes. Verdaguer interpreta un cinèfil que arriba als Cinemes Girona per comprar el seu abonament i es veu embolicat en situacions inesperades i accidentades que comparteix amb un altre personatge, que també vol adquirir un abonament.

L’abonament anual: una eina perquè el públic torni a les sales

Els cinemes i teatres, i el sector de la cultura en general, van patir un fort revés durant la pandèmia. Han perdut un nombre important d’espectadors, també arran de l’augment exponencial de l’oferta de plataformes digitals per veure sèries i pel·lícules. Des de Cinemes Girona aposten, però, que aquesta tendència revertirà i el públic tornarà a les sales. L’abonament anual ha estat, des de l’any 2013, diuen, una eina infal·lible per apropar el públic a la pantalla gran.