El nou espai HG Art Gallery és un projecte nascut gràcies als fundadors de l’empresa Hunter & Gatti, Christian Hunter i Martin Gatti, dedicada a la indústria de la moda i la fotografia creativa. Han volgut fer un espai de trobada entre art i moda, amb exposicions d’artistes novells i també de renom internacional. És el cas de la mostra actual, dedicada a Andy Warhol, o la propera, dedicada al fotògraf de moda Horst P. Horst.

L’exposició sobre Andy Warhol  és un punt de trobada entre art i moda, que reflecteix molt bé els interessos estètics dels fundadors de la galeria HG i la seva experiència creativa fora del país. Un dels socis, Christian Hunter explica que va ser la manera de portar a Barcelona, la seva ciutat, tota l’energia vinculada al món de l’art i de la moda que estaven descobrint als Estats Units.

Des del juny estan en aquest espai on fins a finals de mes presenten obres de la col·lecció Rudolf Budja. Entre les peces destaca aquest retrat de Donald Judd.

La directora de la galeria, Sílvia Aresté, assegura que el que té d’especial aquesta col·lecció és que totes les peces menys dues són originals.

Per exemple, aquestes proves serigrafies de Mao fora d’edició, de l’any 1972, en les quals es pot apreciar el traç i el plantejament de la sèrie. Completa el conjunt, que es podrà veure fins al dia 28, els globus d’heli de la coneguda peça ‘Silver clouds’.