L’artista urbà Tvboy ha retratat Donald Trump amb la indumentària clàssica de Superman al carrer del Bisbe, al costat de la plaça de Sant Jaume. L’obra es titula ‘SuperTrump’ i presenta el president dels Estats Units en la posició per excel·lència del superheroi. Amb la mà dreta subjecta un tub d’assaig amb un líquid verd, porta la mascareta amb la bandera dels EUA penjant de la capa i el segueix un núvol amb el virus.

El retrat va acompanyat de la frase “What doesn’t kill you makes you stronger. Or not?” (“El que no et mata et fa més fort”). L’artista italià instal·lat a Barcelona ho ha fet només dos dies després que el president dels Estats Units fos donat d’alta i es tragués la mascareta en una roda de premsa oficial en què va demanar als ciutadans que no tinguessin por del virus.

Més Tvboy a Barcelona

Tvboy fa 16 anys que resideix a Barcelona i ha deixat la seva petjada per tota la ciutat. L’última obra va ser la crítica al rei emèrit titulada ‘Viatjant com un rei’, de l’agost d’aquest any. Altres obres seves d’aquest 2020 són la dedicada a George Floyd, ‘Stop racism’, ‘Gioconda al MWC’ o ‘Love unites’, amb retrats de dirigents del PP, Ciutadans i Vox per reivindicar l’orgull LGTBI. Altres treballs com ‘Wonder Ada’ van desaparèixer molt de pressa.

El carrer del Bisbe, el seu espai predilecte

A excepció de les obres ‘Viatjant com un rei’ i ‘Stop racism’, la resta de creacions són al carrer del Bisbe, al costat de la plaça de Sant Jaume. Solen durar poc, així que sovint hi torna per fer una altra reivindicació artística.