JOAQUIM GARRIGOSA, director de L'Auditori "Per nosaltres és un concert molt important perquè és el tret de sortida d'aquests cinc anys del mestre Ono al capdavant de l'OBC i pensem que aquest concert resumeix tots els ítems que ens hem proposat treballar amb orquestra."

La seva primera temporada al capdavant de l’OBC s’estrenarà amb un concert inaugural a la Sagrada Família, on s’interpretaran obres de Vivancos, Mozart, Fauré i Takemitsu. Serà un concert gratuït que es farà el 20 de setembre. Les entrades se sortejaran entre els espectadors que la vulguin veure al juny.

En la temporada 2015-2016, l’OBC oferirà 80 concerts amb propostes simfòniques clàssiques, barroques i del segle XX. Ono dirigirà diverses d’aquestes obres com el primer concert a L’Auditori de la temporada, el 26 de setembre, amb el ‘Daphnis i Chloé’, de Ravel. Al llarg de la temporada també hi haurà directors convidats com Jordi Savall o Jan Willem de Vriend. Entre els solistes hi ha programades actuacions de Joshua Bell, Lang Lang o Alisa Weilerstein.

L’OBC interpretarà obres de Brahms, Mahler, Beethoven, Prokófiev i també propostes més populars com músiques de pel·lícules, de ‘Gladiator’ i ‘Pirates del Carib’. També es faran els “afters”, actuacions d’estils diferents que tindran lloc després de les actuacions de l’OBC els dissabtes.

A més, s’amplien els descomptes per a joves fins als 35 anys, que pagaran un preu únic de 18 euros per concert.