D'aquí a un mes florirà la rosa dedicada a la Núria Feliu. LLUÍS ABAD, gestor de la col·lecció del Roserar Cervantes "Va ser obtinguda l'any 75 per un roserista català, part d'una nissaga molt important, que es deia Cebrià Camprubí Domingo. Va voler dedicar una nova varietat a aquesta gran artista, la Núria Feliu. No sol passar que una persona en vida tingui una rosa dedicada." NÚRIA FELIU, cantant "Abans les roses es deien Callas, Soraya... tenien noms de reines i coses així, i quan em van dir que em dedicaven una rosa va ser una alegria molt molt gran. Ara ja estic aquí palplantada." Aquesta varietat està plantada al parterre on es conreen dues varietats més de la família Camprubí. NÚRIA FELIU, cantant "Jo la tinc a casa perquè és molt bonica. És tupida, té una tija molt llarga, és d'un color rosa ciclamen." LLUÍS ABAD, gestor de la col·lecció del Roserar Cervantes "És una varietat que pertany a la raça híbrid de te. És una rosa d'aspecte clàssic, adequada per a jardins i com a flor tallada. Té un color rosa mitjà amb reflexos platejats a l'anvers dels pètals i té un perfum força agradable." Aquesta setmana han fet un acte al Parc de Cervantes per plantar-ne tres exemplars i per donar-li la benvinguda... NÚRIA FELIU, cantant "És una cançó de l'Apel·les Mestre que parla de les roses. És preciosa, molt bonica."

És de color rosa, té reflexos platejats i és molt perfumada. Aquestes són les principals característiques de la rosa Núria Feliu, que des d’aquest dilluns es pot veure al Parc de Cervantes. La cantant s’ha acostat al roserar per escenificar la plantació de tres peus del roser, una varietat que du el seu nom i que va ser creada l’any 75. De fet, no és un tipus nou de rosa sinó que s’ha rescatat gràcies a la família del seu creador, Cebrià Camprubí, i també a l’amic de la cantant Joan Nicolau, que ha cedit els peus de roser al parc.

El roserar del Parc de Cervantes ha ampliat així la col·lecció de més de 2.000 espècies de rosa, en bona part dedicades a creadors, músics i intèrprets catalans.