La mostra internacional “Banksy. The art of protest”, inaugurada a principis de novembre del 2021 al Disseny Hub Barcelona, incorpora quatre noves peces originals del reconegut artista urbà a la col·lecció. Les noves incorporacions se sumen a les més de 70 obres de l’exposició, algunes d’inèdites, que es podien visitar fins ara.

És un moviment poc habitual però que pot fer créixer encara més l’interès que ha suscitat la mostra sobre un dels creadors més influents i enigmàtics del moment al DHUB. La col·lecció de Barcelona suma ara, dos mesos després de la inauguració, la crítica a la corrupció al Parlament britànic de ‘Monkey parliament’ o l’acrílic sobre llenç presentat el 2014 ‘Everyday a fresh load of compromise’. També dues peces amb figures icòniques i recurrents en els grafits de l’artista de Bristol: el parany per a una rosa de ‘Rose trap’ i la rata a “Sonic radar tat”.

35.000 visitants a Barcelona i més de tres milions a tot el món

En els dos mesos que fa que està oberta al públic, més de 35.000 persones han visitat “Banksy. The art of protest” a Barcelona. L’exposició ha esdevingut també un fenomen a escala mundial i acumula més de tres milions de visitants en la seva gira arreu del món. A banda de les obres d’art, provinents de col·leccions privades, també inclou un espai audiovisual immersiu, fotografies, gravats, una àrea de realitat virtual i una reproducció de l’estudi de l’artista.