Estrenem quarta temporada d’Oh my goig!, la sèrie referent en educació afectivosexual en català. L’estrena serà dimecres, 15 d’abril, a les 17 h a YouTube, i dijous, 16, a les 22.10 h a la televisió i el web.

La nova temporada d’OMG! manté el look urbà i trencador i concentra en 8 capítols temàtiques com la serofòbia, el poliamor, l’asexualitat, l’embaràs no desitjat, la violència masclista en la parella, el món queer, la transfòbia, la sororitat, la precarietat laboral o el fenomen de les influencers.

Els barris de Barcelona i els ambients nocturns de la ciutat seran l’escenari on seguirem les vivències de l’Andrés (Ricard Balada), la Mei (Jingjing Zhu), la Carla (Berta Cascante), el Dani (Enrique Martín), el Miki (Iker Montero), la Cris (Tania Tor), la Marta (Laura Solé), la Martina (Lara Oliete), la Gal·la (Clara Moraleda) o en Pol (Soribah Cessay), i els nous personatges com l’Alexa (Lídice Gura) o l’Isam (Abdi Cherbou). Un repartiment extens i divers que compta amb actors i actrius de diferents orígens i identitats de gènere, amb la intenció de donar visibilitat a diferents col·lectius i ser coherents amb el personatge que interpreten.

L’aposta per la creació col·lectiva de les trames continua present amb el Comitè de Joves Expertes, un grup de joves de 19 a 22 anys, provinents del món de l’activisme feminista i LGTBIQ+, que ha aportat les seves vivències i reflexions als guions perquè les trames de la sèrie siguin representatives de les seves realitats.

El Comitè ha comptat amb els consells de psicòlegs i terapeutes professionals d’entitats com el Casal Lambda, el BCN Checkpoint, la Fundació Althaia o el centre SPOTT de la diputació de Barcelona, entre d’altres. L’Associació Cultural El Parlante repeteix col·laboració en la dinamització dels debats i hi aporta la seva experiència en cocreació audiovisual amb joves i altres col·lectius socials.

 

OMG!, un format innovador d’educoentreteniment que hibrida ficció i reality, és una proposta de Camille Zonca per a betevé. L’objectiu de la sèrie és informar i sensibilitzar en sexualitat adolescent des d’una mirada diversa i feminista, tot denunciant tabús, estereotips i violències masclistes.

Per aquests motius, OMG! ha estat reconeguda amb els premis de l’Observatori contra l’Homofòbia (2017) per la tasca a favor del col·lectiu LGTBIQ+; el premi per la diversitat en l’audiovisual de la Mesa per la Diversitat del Consell Audiovisual de Catalunya (2019) i el premi al millor format cultural i divulgatiu del festival Zoom Igualada (2019). Enguany el programa també ha estat seleccionat per participar en el festival INPUT, la mostra internacional dels  programes més important de la televisió pública, que se celebrarà durant aquest 2020.

Ets fan d’OMG?

Segueix-nos a les xarxes socials d’OMG! a Instagram, Facebook i Twitter per saber-ho tot sobre els nostres protagonistes! Hi trobaràs confessions dels personatges, entrevistes exclusives amb el repartiment, secrets del rodatge, enquestes per desafiar els teus amics i molt més material inèdit.