Ja és com una tradició. Arriben els caganers del 2020, aquest any ben caracteritzats amb mascareta, deixant constància d’aquest any marcat per la covid-19. Cada any per aquests dates una empresa gironina especialitzada en caganers presenta les noves tendències. I aquest any 2020 tan estrany no només no és una excepció, sinó que ha servit per generar autèntiques perles del moment. En temps tan complicats el millor és no perdre el sentit de l’humor. Aquí van alguns exemples!

Caganer amb mascareta

La pandèmia ha sacsejat el 2020 i les mascaretes ja formen part de la nostra vida diària. Per això els venedors de caganers han apostat per integrar-les dins del pesebre nadalenc.

Fernando Simón

L’epidemiòleg Fernando Simón és una de les figures de l’any i ara ja disposa del seu caganer particular. Els sanitaris de la covid-19

Una de les icones de la lluita contra la pandèmia és la dels sanitaris. Una peça clau dins de la societat que encara s’ha posat més de relleu durant aquest 2020.


Ansu Fati

L’estrella emergent del Barça ja té 18 anys i ara també té la seva figura de caganer. Desbancara Messi entre els més venuts?


Ronald Koeman

Potser durant els 90 Ronald Koeman va tenir el seu caganer particular en forma de jugador del Barça. Ara hi torna vestit d’etiqueta com entrenador blaugrana (Tot i que el veiem més sovint amb xandall).


El 2020, un any que marcarà el Barça: Ansu Fati, Koeman i Alèxia Putellas

I no hi podia faltar una de les estrelles del Barça: Alèxia Putellas. Una de les peces clau del conjunt dirigit per Lluís Cortés també forma part de la constel·lació de caganers.

Els caganers de Trump i Biden

Les eleccions als Estats Units portaran cua…Trum i Biden se sumaran a la festa nadalenca més catalana amb els seus caganers. Podràs triar caganer demòcrata o republicà a casa.