primavera nou barris

Celebrem la Primavera a Nou Barris substituirà la tradicional Festa Major de Nou Barris els dies 14, 15 i 16 de maig. L’esdeveniment tindrà activitats culturals gratuïtes, i caldrà reserva per participar-hi. A més, hi haurà el mercat tradicional que sol visitar la festa major del districte. L’any passat, l’emergència sanitària per la pandèmia va deixar Nou Barris sense festa major i, aquest 2021, s’ha substituït per aquesta celebració alternativa, amb totes les mesures de seguretat.

Activitats gratuïtes per a totes les edats

La celebració de la primavera tindrà lloc al pati de la seu del districte de Nou Barris. El programa de la festa inclou, entre altres, el concert de la Banda Municipal de Barcelona, una actuació de màgia mentalista, circ, teatre d’improvisació i dansa per a infants. Als vespres s’hi faran concerts de jazz, swing, músiques jamaicanes i versions amb The Goliards Collective, a més de flamenc fusió amb Pedro Javier González Trio i el bailaor José Manuel Álvarez. Les entrades es poden reservar al web del districte de Nou Barris..

El tradicional mercat artesanal es farà a la plaça de Joaquim Serra divendres, 14 de maig, de 18 a 20 h i dissabte, 15, de 10 a 20 h.