En un Liceu ple a vessar, Norah Jones ha presentat, aquest dijous a la nit, el seu sisè àlbum al Suite Festival, ‘Day breaks’, el primer en solitari des del 2012. Acompanyada a l’escenari del baixista Chris Thomas i de Brian Blade a la bateria, la cantautora americana ha interpretat els seus grans èxits com ‘Those sweet words’, ‘Cold cold heart’, ‘Sunrise’ o ‘Got to see you again’, en què l’artista fusiona el country, el folk, el rock, el soul i el jazz.

Aquestes cançons l’han convertit en un referent de la música actual, amb prop de 50 milions d’àlbums venuts i un nou Grammy a la butxaca. Durant el concert, Jones ha presentat les noves propostes musicals com ‘Carry on’, ‘Flipside’, ‘Don’t be denied’ o ‘Day breaks’, que precisament dona nom al disc.

La cantant va saltar a la fama fa 15 anys amb el disc ‘Come away with me’ (2003), que va ser tot un èxit mundial. Des d’aleshores ha publicat cinc àlbums més.

En una actuació d’una hora i mitja al Liceu de Barcelona, el públic no ha parat d’oferir mostres d’afecte, amb aplaudiments i crits. Jones ha tornat a Barcelona després de la seva última actuació a la ciutat l’any 2012 a L’Auditori per presentar el seu cinquè àlbum.