Llibreries Sant Jordi estiu

Finalment, la diada de Sant Jordi 2021 es celebrarà amb el confinament comarcal encara en vigor. El govern català ha decidit prorrogar aquesta restricció de mobilitat a Catalunya fins al 26 d’abril. Això vol dir que, en el cas de Barcelona, el 23 d’abril els barcelonins només es podran moure pels cinc municipis de la comarca del Barcelonès: Barcelona, Badalona, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet i l’Hospitalet de Llobregat. 

Aquesta restricció de mobilitat comarcal, però, també impedirà que molta gent de fora de Barcelona pugui venir a la ciutat a passar la diada, com era habitual abans de la pandèmia. Caldrà veure, també, de quina manera afecta les vendes previstes pels floristes i llibreters per aquest dia.

Què fer per Sant Jordi 2021 a Barcelona?

Com serà el Sant Jordi a Barcelona?

Tret de la mobilitat, el Procicat no incorpora cap canvi més en el document que estableix com serà la diada. Segons les pautes aprovades, llibreters i floristes podran posar parades al carrer davant dels establiments. Aquests punts estaran perimetrats i tindran control d’accés. A més, estaran limitats als professionals del sector. A l’interior dels establiments, l’aforament estarà limitat al 50 %.

Llibres per Sant Jordi 2021

També estan previstes una desena de “petites fires” repartides per la ciutat, com per exemple al passeig de Gràcia, l’Arc de Triomf, la rambla del Poblenou o la Diagonal, entre d’altres.