Les cartes als Reis d’Orient d’aquest Nadal no podran donar-se directament a Ses Majestats. Les noves restriccions per prevenir contagis de coronavirus anunciades aquest divendres pel govern català inclouen mesures que també afecten la recollida de missives. “No hi haurà patges recollint cartes al carrer” ha dit la portaveu del govern, Meritxell Budó.

Això vol dir, que aquest any, les cartes amb les peticions per als Reis d’Orient s’hauran de fer arribar per via telemàtica, correu electrònic, whatsapp o bústies de correus.

Això afecta la Fàbrica dels Reis de la Fabra i Coats?

Aquesta nova mesura podria afectar la visita a la Fàbrica dels Reis d’Orient que, cada any, s’organitza al recinte de la Fabra i Coats. Des del districte de Sant Andreu afirmen que encara no saben si això implicarà algun canvi en la visita.

Aquest any, i per tal de complir amb els protocols sanitaris establerts, l’aforament estarà limitat i s’hi haurà d’accedir amb cita prèvia. De fet, les entrades s’han exhaurit aquest mateix divendres, dia en què s’han posat a disposició dels ciutadans.