Barrejar sardines, rumba i un indret inmillorable de la ciutat. Aquests van ser els tres ingredients que Marc Ros, el gestor de la Caseta del Migdia, va fer servir per idear una proposta que està tenint molt d'exit aquest estiu. MARC ROS, "I aquest any, tal com estan les coses, hem dit, hem de fer una cosa econòmica i simpàtica, perquè la gent té ganes de sortir igual, però no es pot gastar tants diners. I la sardina és una cosa que ens agrada a tots, no la fem a casa perquè fa olor, però aquí davant del mar ens ve de gust a tots i tenim ganes de sortir i de passar-nos-ho bé". Si passar-s'ho bé és l'objectiu sembla que l'inciativa el compleix amb escreix. ELSA ARTADI "Fantàstic, estem aquí, vistes al port, el mar, la rumbeta, les sardines, estupendo." JAIRO BENÍTEZ "I m'agrada molt. Aquesta fusió entre sardinada, a més aquí davant del mar, i la música que és la típica catalana, com és la rumba." AMALIA HARANA "Esto en la montaña con los pinos aquí arriba es superior, y la rumbita que tocan buneíssimo, eh? Bueníssimio, de aquí al cielo." Cada dimecres s'encenen les brases per coure les sardines. Per assistir-hi només cal trucar per reservar taula i anar-hi predisposat a passar una bona estona.