GLÒRIA REAL "Em sembla molt bona dia, a més d'aprofitar-ho de dia de nit també es molt bona iniciativa, i hi ha molt bon ambient." SEBASTIÁN VILLATORO "Sólo viene la gente que realmente quiere sentirse más cómoda, más relajada para ver hacer algo un poco más tranquilo." PAU MAIMÓ "Ens costa venir perquè venim d'un poble del nord i tal i és un tros, però fem l'esforç perquè val la pena."

La sessió comença a les 21 h amb música a càrrec de ScannerFM, que dóna lloc a la sessió d’un curt seleccionat per Filmets. Després, ja còmodament instal·lat a la sorra, el públic pot veure alguna de les 12 pel·lícules de diferents gèneres triades per a la programació d’aquest any.

Aquest diumenge s’hi està projectant ‘Pauls planet’, un documental sobre el cantautor Paul Fuster. És un seguiment a la gira que va fer durant 60 dies per diversos pobles de Catalunya. Es va fabricar una bicicleta especial per poder-hi encabir la guitarra i va recórrer més 2.000 quilòmetres.

Dijous vinent s’hi podrà veure ‘A Liar’s Autobiography’, en què els Monty Python fan un autoretrat del seu personatge Chapman a partid d’una àmplia varietat d’estils d’animació. Diumenge es projectarà ‘Mapa’, una cinta molt personal del director León Siminiani en què explica la història d’un cineasta (ell mateix) que ha d’arribar a l’Índia per adonar-se que el seu lloc és a Madrid.

El darrer dijous es projectarà ‘4 mesos, 3 setmanes i 2 dies’, la pel·lícula romanesa -dirigida per Cristian Mungiu- en què una jove vol interrompre el seu embaràs en el moment de l’ocàs del règim comunista d’aquell país. I el darrer dia, ‘Et dec una nit de divendres’, una comèdia romàntica emmarcada al festival de música PopArb i protagonitzada per postadolescents de 30.