El jove pianista alemany Nils Frahm, conegut per la fusió entre l’acústica i l’electrònica, actuarà a l’escenari del SonarHall. L’altra nom destacat és el de la danesa MØ que presentarà el seu primer treball, ‘No mythologies to follow’. Simian Mobile Disco també ha confirmat la seva actuació amb el projecte ‘Whorl’. Una altra novetat serà l’aliança entre Daphni (el líder de Caribou) i James Holden. El duet oferirà una actuació a quatre mans, en un set de DJ, al SonarLab.

Red Bull Music Academy portarà Buraka Som Sistema a l’escenari del SonarDome. El grup portugués de música electrònica, que fusiona sons llatinoamericans i africans, és conegut per l’espectacularitat dels directes. De fet aquesta serà la segona vegada que sonarà en el festival. L’organització del Sónar ha anunciat aquest dimarts el calendari dels concerts, concretant horaris i dies.

El Mercat de les Flors, amb el festival

El Sónar i el Mercat de les Flors col·laboren per primera vegada. Els espectadors podran veure una peça de dansa creada per Sonia Gómez i Lucy Suggate. L’espectacle s’ha basat en la música de The Inheritors, de l’artista James Holden, que tocarà en directe durant l’actuació de les ballarines.

Ja fa uns mesos que la direcció del festival va anunciar quins serien els caps de cartell de l’edició d’enguany: Massive Atack, Yelle, Rudimental, Pretty Lights. Poc després es va anunciar la incorporació d’artistes de destacat àmbit internacional com Chic Feat i Likke Li, entre d’altres.