‘Dirty dancing’ torna a l’escenari del Teatre Tívoli després d’estar de gira per Espanya. El musical ja ha venut més de 25.000 entrades a Barcelona i va pel camí de repetir l’èxit que va assolir el febrer d’aquest any, quan ja va estar en cartell. En total hi ha 24 artistes, entre actors, músics i ballarins, que porten a escena aquesta adaptació, que respecta tant la música com totes les escenes de la popular pel·lícula.

Molts ja coneixen la història. La Baby, una noia de bona família, s’enamora de l’instructor de ball Johnny Castle, de l’hotel on passa les vacances amb la família. I tot això, enmig de música dels anys 60 i de molts números de ball. Segons els actors que interpreten els papers protagonistes, Christian Sánchez i Laura Enrech, aquesta història d’amor triomfa perquè trenca tabús i perquè té una banda sonora molt potent i coneguda. De fet, el tema principal del film va guanyar l’Oscar a la millor cançó. L’èxit del musical el confirmen les més de 60.000 entrades que s’han venut arreu d’Espanya.

És una pel·lícula d’Eleanor Bergstein que es va rodar el 1987 i van interpretar Patrick Swayze i Jennifer Grey. Ella mateixa n’ha fet l’adaptació teatral, que és molt fidel a la pel·lícula. Per tant, els seguidors de ‘Dirty dancing’ podran reviure les escenes més emblemàtiques com el salt final. A més, no han escatimat detalls i hi ha tres escenografies giratòries per recrear fins al més petit detall.