Concurs Maria Canals piano

(ACN) La 66a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals se celebrarà, finalment, del 3 al 15 de juliol al Palau de la Música. El certamen, que s’havia de celebrar al març, ha justificat la decisió en un comunicat en què assegura que l’objectiu és “garantir la seguretat de participants i públics”, així com “el bon desenvolupament del certamen”.

Malgrat l’ajornament, l’edició manté els concursants i el jurat que havien de participar-hi. Si les circumstàncies ho permeten, el concurs ja ha avançat que les proves estaran obertes al públic, com és habitual. Aquest és el segon ajornament de la 66a edició del premi, que, de fet, s’hauria d’haver celebrat el març del 2020. La darrera edició es va realitzar el març del 2019. L’associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona manté, malgrat tot, l’OFF Concurs, el programa educatiu, social i divulgatiu de l’entitat. Així, durant el mes de març hi haurà diferents activitats per la capital catalana.

Pel que fa al concurs, la primera i segona proves i la semifinal tindran lloc al Petit Palau entre el 4 i l’11 de juliol. La gran final, amb orquestra, serà el 14 de juliol amb els tres finalistes i la JONC al Palau de la Música.