El Centre Cívic Carmel, en col·laboració amb la Fundació Amics de la Gent Gran, ha posat en marxa el projecte ‘Música en pantufles’ a Horta-Guinardó. Es tracta d’un conjunt de concerts de petit format a domicilis particulars de persones grans amb dificultats de mobilitat. L’objectiu de la iniciativa és facilitar l’accés a la cultura de la gent gran i contribuir també a solucionar el problema de la soledat en aquest segment de la població.

Un concert al menjador de casa

Cada vegada són més els veïns i veïnes d’edat avançada que viuen sols i tenen problemes de mobilitat. Per això sorgeixen iniciatives par ajudar aquestes persones a socialitzar-se. El programa ‘Música en pantufles’ n’és una. La idea és aconseguir que gent gran amb dificultats de mobilitat puguin accedir a la cultura.

10 músics interessats

Després de fer una crida oberta, els organitzadors han seleccionat 10 músics que es comprometen a fer dos concerts a l’any de manera altruista. La iniciativa és del Centre Cívic Carmel en col·laboració amb la Fundació Amics de la Gent Gran. Es mostren sorpresos amb la bona acollida que ha tingut la crida per trobar músics que vulguin participar-hi.