L’Alfredo Palmero és la tercera generació d’artistes de la seva família. Els seus avis van recuperar una masia del segle XV que era a Horta, la van rehabilitar i la van convertir en museu, i ho van fer sense cap ajuda pública. Des d’aleshores, el Museu Palmero continua obert al públic i exposa 125 obres de l’Alfredo Palmero i del seu avi, el maestro Palmero. A més de les pintures, també s’hi exposen objectes propis de la masia.

La família Palmero sempre ha reivindicat la importància d’obrir els barris als turistes, per evitar que només visitin el centre de la ciutat. Alfredo Palmero assegura que “a Barcelona hi ha petites joies que se sumen a l’oferta turística. Hi ha espais culturals i artístics que s’han de donar a conèixer.”

En aquest enllaç es poden concertar visites guiades que ofereix el mateix Alfredo Palmero, en què explica la història de la masia, comenta  els quadres i respon a totes les curiositats dels visitants. A més d’aquest museu de Barcelona en tenen un altre a la Manxa i, ben aviat, n’obriran un a las Palmas de Gran Canària.