Més d'un s'ha sorprès aquest matí en topar-se amb aquesta cua. "Hem vingut a veure el museu i hem trobat que hem de fer una hora i mitja de cua. Evidentment marxarem." "Nosaltres als matins anem a poc a poc i hem pensat mira amb aquest solet anirem a veure aquest museu. I hem baixat aquí a la capital i ha estat un desastre, ple de gent." D'altres, en canvi, han tingut més paciència. "Jo estic estudiant disseny i volia venir fa molt de temps i ara que s'acaba que és gratis he aprofitat per venir." "El fet que s'hagi de fer una hora i mitja de cua vol dir que ha despertat un gran interès aquest museu a tota la ciutat." A l'interior, els responsables del museu només hi deixen entrar 450 persones a la vegada. La quantitat màxima que, calculen, permet veure còmodament les exposicions. Als accessos s'hi fa un rigorós control. Si l'aforament està complet, abans d'entrar-hi n'ha de sortir algú. Per la majoria l'espera ha valgut la pena. "Contentíssims, ens feia falta. Som una ciutat molt important pel que fa el disseny i ens hem de valorar i donar a conèixer." "Ho sabia però era bàsicament per veure-ho i així quan sigui de pagament poder venir amb la càmera de fotos i fer més detalls i veure més bé les coses." El dia 31, dissabte vinent, s'acaba el període de portes obertes al museu. El dia següent, però, com cada primer diumenge de mes, també serà gratuït. A partir de llavors s'haurà de pagar una entrada de 6 euros.

Els responsables del museu només deixen que hi hagi a l’interior 450 persones a la vegada. La quantitat màxima que calculen que permet veure còmodament les exposicions. Als accessos s’hi fa un rigorós control. Si l’aforament està complet, abans d’entrar-hi n’ha de sortir algú.

El dia 31, dissabte vinent, s’acaba el període de portes obertes al museu. El dia següent, però, com cada primer diumenge de mes, també serà gratuït. A partir de llavors s’haurà de pagar una entrada de sis euros. També hi ha una entrada de preu reduït (4 €) per a persones grans, aturats, menors de 29 anys, famílies nombroses i monoparentals i grups d’almenys 10 persones. L’entrada és gratuïta per als menors de 16 anys i per als posseïdors de la targeta rosa.

Des que el Museu del Disseny de Barcelona es va inaugurar, el 13 de desembre passat, ja hi han passat aproximadament 130.000 persones.