cavalcada reis Barcelona 2023
Foto d'arxiu

Aquesta setmana tens una cita molt especial: la cavalcada de Reis a Barcelona 2023. La rua amb què Ses Majestats els Reis d’Orient recorreran diversos carrers de la ciutat abans de la nit més màgica de l’any es podrà seguir en directe a betevé, amb un programa especial que s’allargarà durant tota la tarda del 5 de gener perquè puguis gaudir amb la família d’una tarda molt especial, sobretot amb els més petits.

I per què veure la Cavalcada de Reis a Barcelona 2023 a betevé? Si no pots anar-hi presencialment però vols seguir-la en directe, a betevé t’ho posem fàcil perquè això sigui possible. L’abans, el durant i el després de la cavalcada; la geolocalització a temps real del seguici; entrevistes amb els ciutadans… Aquí tens 5 motius per veure la cavalcada de Reis a betevé!

1. Programa de més de 6 hores

A betevé no volem retransmetre com avança la cavalcada de Reis i prou: volem que visquis fins a l’últim detall. Per això, la programació començarà molt abans que engegui la rua. A les 15.45 h, betevé ja connectarà en directe a la TDT i al web per seguir l’arribada dels Reis d’Orient a Barcelona amb el pailebot Santa Eulàlia.

No serà fins a les 18 h quan està previst que comenci a avançar la cavalcada, que enguany arribarà plena de novetats i amb un nou recorregut. Has de saber, però, que ja al matí tindràs un seguiment detallat al web amb tot el que cal saber-ne, així que estigues-ne al cas!

2. Geolocalització de la cavalcada a temps real

Potser et trobes al tram mitjà o final de la cavalcada de Reis i no saps quan arribarà allà on et trobes, o encara t’has de desplaçar fins a algun dels carrers per on passaran les carrosses i no saps si hi arribaràs a temps. Doncs a betevé podràs consultar, a temps real, on es troba la cavalcada. Això serà gràcies a un sistema de geolocalització en què se’t detalla el punt de Barcelona on es troben els Reis!

3. Coneixement del terreny i de Barcelona

Si betevé es caracteritza per alguna cosa és per conèixer perfectament el terreny de Barcelona, amb la seva història i tot el que caracteritza aquesta ciutat tan viva. Els diferents equips que treballaran en el dispositiu de la cavalcada són experts en això, en la ciutat i en tot el que envolta la cavalcada. Sens dubte, és un afegit per estar perfectament informat!

4. A la TDT, Movistar+, al web, a l’app i a YouTube

Com que a betevé t’ho volem posar fàcil, volem que tinguis la possibilitat de veure la cavalcada de Reis indiferentment d’allà on et trobis o del dispositiu que estiguis utilitzant en aquell moment. Que ets a casa veient la televisió? A la TDT o al canal 166 de Movistar+ podràs seguir-la. Que ets a l’ordinador o al telèfon mòbil? Tens el web de betevé i l’app. Que no surts del món de YouTube? Doncs allà també podràs seguir-la!

5. Corones per als més petits

La presència de betevé i el desplegament que aquesta casa farà per fer arribar la cavalcada a les pantalles de tota la ciutadania seran importants. Tant que, tal com s’ha fet altres anys, betevé repartirà corones reials entre els més petits per donar la benvinguda als Reis Mags com es mereixen! Això serà gràcies a la carrossa de betevé, que obrirà la comitiva de Ses Majestats.

Notícies de Reis 2023