La violinista Isabel Villanueva i el violoncelista Pau Codina han estat els protagonistes del primer concert de música clàssica a la Sala Apolo. Es tracta de sessions matinals que s’oferiran cada diumenge d’aquí al 7 de febrer. Es tracta de la segona edició d’aquesta proposta que els organitzadors han decidit repetir després de l’èxit de l’any passat. I en aquesta primera cita, un altre cop, èxit de públic. Totes les cadires i butaques s’han omplert. Els assistents s’han sumat a la proposta perquè la troben diferent i original, els agrada el fet d’escoltar música clàssica en un espai que no és habitual i en un horari poc normal.

El cicle de concerts, anomenat Morning Glory, té per objectiu actualitzar la visió dels clàssics i revisitar obres i compositors fora del seu context habitual. Per això els temes de Beethoven, Bach i Liszt se situen en una sala de concerts coneguda per la música pop i electrònica i en un ambient de petit format distès i relaxat.

El cicle es compon de tres concerts més, que inclouran la interpretació de composicions de Bach, Liszt o Beethoven de la mà d’un jove pianista; un concert íntegre dedicat a l’obra minimalista de Terry Rileu; i un recital de danses de palau amb instruments antics de corda polsada.