El grup barceloní ha tornat a les Nits del Primavera del Parc del Fòrum. Ho ha fet després de veure’s forçat a ajornar els concerts que tenien programats el juliol arran dels brots que va tenir la ciutat, com tants altres grups que actuaven a les Nits del Fòrum. Els de David Carabén van tocar els grans èxits de la seva trajectòria i també del seu últim disc gravat en directe, ‘Ara i aquí’.

El grup es va veure obligat a aturar el final de la gira. Molts dels concerts que tenien programats es van haver de cancel·lar, i altres com el d’aquest cap de setmana es van poder recol·locar. De tota manera, Mishima assegura haver estat de sort perquè no havia estrenat cap àlbum, i per tant la pandèmia no ha repercutit tant en la gira. La banda sí que espera publicar un nou llançament la primavera que ve.

Mesures de prevenció al Parc del Fòrum

Per evitar contagis, el recinte va habilitar mesures de seguretat: les mascaretes eren obligatòries, es va disposar de gels higienitzants a l’entrada del recinte i l’accés del públic es va haver de fer de forma esglaonada per evitar contagis. A peu de pista es van col·locar unes taules per als assistents separades per un metre i mig de distància, i a les grades també es va respectar aquesta distància amb unes marques al terra.

Nits del Primavera

El festival, que organitza Primavera Sound, va començar el dissabte amb l’actuació de Kiko Veneno i durarà fins al 20 de setembre amb el grup homenatge a Amy Winehouse, ‘El alma de Amy’. Està previst que al llarg d’aquests dies hi passin fins a 23 artistes.