El amants de la televisió troben anualment en la mostra Miniput una selecció de les millors propostes televisives alternatives de diversos països del món. El cartell és ple de programes arriscats, trencadors, innovadors però sobretot amb vocació de servei públic. La mostra facilita també el debat entre els participants i els creadors dels projectes. Aquesta jornada és també un espai on estudiants i professionals del món de l’audiovisual es troben per analitzar l’impacte de la televisió en la societat.

Per celebrar la 25a edició i, per primera vegada, el festival ha comptat, dins la seva programació, amb diversos projectes d’alumnes i exalumnes de les diferents universitats que participen en l’organització de l’esdeveniment. Una altra de les novetats d’enguany ha estat una sessió especial en forma de monòleg que ha fet un repàs dels millors programes dels primers 25 anys de la mostra.

My Vagina & I + My Penis & I

El projecte del creatiu danès Andreas Gabrielsen, My Vagina and + I My Penis and I, és una de les 12 propostes que s’han presentat en l’edició d’enguany. Gabrielsen ha explicat a betevé, que participa en l’organització de la mostra, que amb aquesta sèrie vol trencar els tabús que encara que encara existeixen entre els joves i el sexe. “A les escoles daneses, l’educació sexual està una mica antiquada. Amb aquest projecte hem volgut ensenyar, al canal de joves, alguna cosa que ajudés al debat amb la gent jove sobre sexualitat”, ha explicat el creatiu.