Tot el recinte del teatre Grec convertit en una gran festa infantil. Per presentar la segona edició, una sèrie de jocs tradicionals, tallers de titelles, batucada i, fins i tot, una visita guiada del teatre en vestit d’època. Tot per presentar el cartell del Mini Grec d’enguany. “Hi ha menys espectacles que l’any passat” ha explicat el codirector artístic del festival, Jordi Andújar, “però hem estat més ambiciosos, tenim fins i tot produccions internacionals”.

El dos de juliol, el teatre La Puntual donarà el tret de sortida amb l’espectacle de titelles ‘L’ombra de Pinotxo’, una de les dos estrenes del festival. L’altra és Patatu, d’Àngels Bassas. I per als nens ja més grans, un espectacle en anglès: “Punch and Judy in Afghanistan“, que explica la història d’un titellaire i el seu ajudant que van a entretenir les tropes desplaçades a l’Afganistan i acaben trobant l’amagatall de Punch Bin Laden.

En total, sis espectacles per a nens de diferents edats. Tots costen entre 9 i 12 euros i es podran veure als teatres Almeria, La Puntual, el Lliure i el Mercat de les Flors.