Aquesta trobada ja fa vuit anys que es fa i permet veure vehicles que representen més de cent anys d’història del transport públic a Catalunya. En aquesta edició, com a novetat, també s’han preparat dues mostres expositives que han reconegut, per una banda, la feina dels Conductors Solidaris de Catalunya a Grècia, i per l’altra, els 30 anys del Barcelona Bus Turístic.

Entre els autobusos que s’han pogut veure hi ha exemplars que formen part del patrimoni de TMB, com el Dodge 265, el Chausson 59 o l’Aclo 410 de dos pisos. També hi havia vehicles de l’empresa Sagalés, de l’Associació per a la Recuperació i Conservació d’Autobusos (ARCA) i d’altres països europeus, com França. Gràcies a l’alta participació han reunit 42 busos, una xifra rècord. Al costat d’aquests vehicles els assistents han pogut veure l’última generació d’autobusos, híbrids i elèctrics, amb què ja compta TMB.

La quarantena de vehicles han fet durant aquest diumenge al matí una caravana festiva des de Barcelona fins a Caldes de Montbui, on han arribat a partir del migdia.