Eat Gaudí 2022

L’Eat Gaudí torna a la torre Bellesguard amb una gran oferta gastronòmica i cultura: productes gurmet, furgoteques, tasts, activitats infantils i concerts, entre d’altres. Aquesta és la quarta edició del mercat gastronòmic i se celebra del 27 al 29 de maig als jardins del recinte modernista, creació d’Antoni Gaudí, al peu de la muntanya del Tibidabo.

L’esdeveniment, que en les tres edicions anteriors es va celebrar a la tardor, es fa per primera vegada a la primavera. L’objectiu és que permeti gaudir encara més dels entorns de la torre i els seus jardins.

Música en viu, en diferents horaris

D’aquesta manera, durant tres dies els assistents poden gaudir tant del mercat gastronòmic com d’actuacions de música en viu. Aquestes són les actuacions previstes:

Divendres 27

  • 21 h: el trio de música folk River Omelet

Dissabte 28

  • 13.30 h: el duet de blues i soul Aya and King
  • 17.30 h: l’espectacular veu de Madamme Mustash
  • 21 h: Cherish Band amb les millors versions de Pink Floyd i Queen

Diumenge 29

  • 13 h: el DJ Sergi Shine amenitzarà l’aperitiu i l’esdeveniment finalitzarà amb les versions del duo Bona Onda

Activitats per als infants

Durant tot el cap de setmana els més petits també tindran reservat una part del recinte. L‘activitat infantil estrella és la de decoració de galetes amb fondant, que ja és una tradició entre les famílies amb nens. Aquest taller es durà a terme dissabte i diumenge en tres torns (11.30 h – 12.15 h – 13.00 h). Té una durada de 30-40 minuts i un preu de 5 euros. 

Preu i horaris de l’Eat Gaudí

El mercat gastronòmic estarà obert divendres, 27 de maig, de 13 h a 22.30 h; dissabte, 28 de maig, d’11 h a 23 h, i diumenge, 29 de maig, d’11 h a 22 h. L’entrada té un preu de 5 euros i qui vulgui visitar la torre Bellesguard, l’obra més desconeguda i amb més història d’Antoni  Gaudí, ho podran fer durant tot l’horari d’obertura, a un preu especial de 10 euros.