Després d’una estada de quatre mesos, l’exposició “Meet Vincent van Gogh” tanca les portes amb una afluència de més de 160.000 visitants. De fet, la mostra interactiva havia de tancar portes el mes de juny, però gràcies a la gran concurrència de públic l’organització va decidir allargar-ho fins a diumenge 14 de juliol. Un últim dia que ha arrencat amb una enorme cua, amb visitants tant nacionals com internacionals. És una exposició pensada per a tots els públics, des de famílies curioses fins a amants de l’art, que permet a l’espectador endinsar-se en la vida i l’obra del pintor holandès.

Una experiència multisensorial

“Meet Vincent van Gogh” inclou una gran varietat d’experiències immersives, com per exemple obres interactives, projeccions a escala real, animacions multimèdia i fragments de correspondència de l’autor al seu germà. Els visitants poden tocar el relleu dels quadres i la pintura amb les seves pròpies mans o entrar dins d’un dels quadres més famosos de Van Gogh, com és ‘El dormitori de Van Gogh a Arles’. La carpa de 1.500 m2 inclou sis espais característics de les obres de l’autor, com per exemple la Casa Groga d’Arles, el cafè parisenc Le Tambourin o l’Hospital de Saint Rémy.

Després de Barcelona

Els organitzadors preveuen continuar amb l’exposició traslladant-la a més ciutats espanyoles i europees, després de l’èxit que ha tingut a Barcelona, per brindar aquesta oportunitat interactiva a moltes més persones.