'3 Coffees'. Aquest és el nom del disc que el pianista, Marc Ferrer, ha presentat a la sala Jamboree amb motiu del San Miguel Mas i Mas Festival de Barcelona. MARC: "És un disc amb moltes composicions pròpies, en el qual podem trobar swing, jazz, blues." Ferrer és un dels músics de swing més valorats de l'escena nacional actual i, en aquesta ocasió, el podem veure acompanyat del seu trio, format per la bateria d'Olivier Rocque i el contrabaix de Pep Rius. També han pujat alguns músics que han format part del seu repertori. És el cas de les veus de Laia Porta i Agustí Burriel, Big Dani Pérez i Gianni Gagliardi al saxo i Pau Ruiz a la guitarra. MARC: "Venim acompanyats de grans amics amb els quals hem anat coincidint tots aquests anys. Ens ha fet molta il·lusió que gravessin aquest primer disc." Els músics que han anat omplint l'escenari han fet del concert una vetllada plena de contrastos. Una nit de jazz, swing i blues.

La presentació del disc ‘3 coffees‘, de Marc Ferrer Trio, ha tingut lloc, amb motiu del San Miguel Mas i Mas Festival, a la sala Jamboree.

El trio, format per Marc Ferrer al piano, Olivier Rocque a la bateria i Pep Rius al contrabaix, ha comptat amb la presència d’uns convidats especials: les veus de Laia Porta i Agustí Burriel, els saxos de Big Dani Pérez i Gianni Gagliardi, i la guitarra de Pau Ruiz han acompanyat el trio sobre l’escenari.

Els pròxims concerts de Marc Ferrer a Barcelona són el 2 de setembre a Big3 (Barcelona Moll) i, en companyia del Trio, el 14 de setembre al Milano Cocktail Bar, a la ronda de la Universitat.