mapping casa Batlló

La Casa Batlló convida aquest dissabte, 7 de maig, a gaudir d’un mapatge “únic”. La façana de la casa s’animarà amb l’espectacle ‘Living architecture’, una creació de l’artista digital Refik Anadol, inspirada en el llegat artístic d’Antoni Gaudí.

Anadol és també autor d”A la ment de Gaudí’, una de les instal·lacions immersives i de realitat augmentada que es poden gaudir durant la visita a la Casa Batlló. Ara ha ideat un espectacle sobre la façana de la Casa Batlló que obligarà a tallar el trànsit durant les projeccions.

Com i quan veure el mapatge?

El mapatge ‘Living architecture’ només es podrà veure dissabte, 7 de maig, amb cinc projeccions de 12 minuts cadascun. Seran a les 21.30, 22, 22.30, 23 i 23.30 h.

No cal comprar entrada, ja que és gratuït i es podrà veure des del carrer, des del davant de la Casa Batlló, al passeig de Gràcia, 43. Això sí, caldrà tenir en compte per arribar-hi que es tallarà la circulació de la zona.

A subhasta a Christie’s en format NFT

La projecció s’ha creat a partir d’una peça digital en format NFT que se subhastarà a la prestigiosa sala Christie’s el proper 10 de maig. Esdevindrà aleshores l’única obra d’art digital subhastada en aquesta sala, juntament amb Warhol, Van Gogh, Monet o Basquiat.

Dels beneficis d’aquesta subhasta, els promotors en destinaran un 10 % a dues entitats: l’Associació Aprenem Autisme i a la Fundació Adana.