El Mercè Música tindrà enguany cinc espais, dos dels quals s’estrenaran. A la plaça de la Mercè, es podran escoltar els sons més tradicionals. El jazz serà el gènere rei de la programació a la Fabra i Coats i hi participarà activament el Taller de Músics. Tornant al rovell de l’ou, es manté l’escenari de l’avinguda de la Catedral, que donarà veu a les cultures mediterrànies. Love of Lesbian serà el cap de cartell al concert a la platja del Bogatell i el retorn de Manu Chao a la Mercè serà una de les actuacions més esperades al Parc del Fòrum.

El BAM estendrà el rock, el soul, el pop i l’electrònica a la plaça dels Àngels i la plaça de Joan Corominas, al Raval, i a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Els dos escenaris del Moll de la Fusta seran els més internacionals, hi pujaran nou grups procedents de França, Egipte, el Brasil, Algèria, el Congo, Ucraïna i el Regne Unit, entre d’altres.

Tres emissores de ràdio portaran a l’avinguda de la Reina Maria Cristina músics com Blaumut, Fangoria, Bebe i Juan Magan, per exemple.