cartell del Saló del Manga 2020

(ACN) El Manga Barcelona ha destaca la “resposta espectacular” del públic en el tancament de l’edició en línia. Els organitzadors han posat com exemple que més de 1.500 persones van seguir dissabte a la tarda l’emissió en directe del saló. La versió digital de Manga Barcelona s’ha celebrat del 30 d’octubre a l’1 de novembre, amb 27 hores de programació en directe (d’11 a 20 h de divendres a diumenge) i amb contingut sota demanda que s’ha pogut gaudir a través del web del saló. Durant el saló en línia, FICOMIC ha anunciat la creació de la Comunitat Manga Barcelona, un grup per a fans incondicionals del manga, l’anime, el videojoc, el “cosplay” i tot el que es refereix a la cultura japonesa.

La resposta del públic ha “estat espectacular”, fins al punt que es va penjar la pàgina web a les 11 h de divendres, 30 d’octubre, quan es va inaugurar. Les emissions en directe han estat molt concorregudes de públic digital, fins a tenir més de 1.500 persones alhora dissabte a la tarda, cosa que “quintuplica l’aforament que solen tenir les sales de presentacions de l’esdeveniment presencial”.

Comunitat Manga Barcelona

Durant el saló en línia, FICOMIC ha anunciat la creació de la Comunitat Manga Barcelona, un grup per a fans incondicionals del manga, l’anime, el videojoc, el “cosplay” i tot el que es refereix a la cultura japonesa. Aquells que s’inscriguin en aquesta comunitat, amb una quota anual de 20 euros, podran seguir la programació del Manga Barcelona Limited Edition de manera il·limitada a partir de l’11 de novembre, participaran en sortejos i activitats exclusives, i gaudiran d’ofertes i promocions especials.